10 de febrer, 2010

Colònies al camp d'aprenentage de les Valls d'Àneu

El dia 1/03/2010, ales 9:00 del mati els alumnes de CS de l'escola Sant Jordi aniran de colònies al camp d'aprenetatge de les Valls d'Àneu, anirem 5 dies tornarem el dia 5/03/2010 a les 18:30 del vespre, aquest any anirem a la neu que sera super divertit, anem 50 nens i nenes del CS, el viatge tardara 2h 40m (sense parades esmorzar i dinar) amb les parades d'esmorzar i dinar seran unes 3 horetes ben llargues. Que cal portar?

- Tarja de la seguretat social (original)
- Motxilla petita per excursió (com la d'anar a l'escola)
- Les mudes i roba per a cinc dies (adequada a l'estacio de l'any hivern)
- Roba d'abric (anorac, guants, mitjons gruixuts, bufanda o "buff" i gorra de llana
- Roba impermeable: anorac, cangur o "capellina...
- Sac de dormir, llençol de sota i coixinera
- Bon calçat (adequat per a llargues caminades per la muntanya i impermeable), així com sabatilles esportives de recanvi o d'altres botes (botes de muntanya o botes de neu)
- Estris de neteja personal (Tovalloles de dutxa i de lavabo (de mans), rapall de dents i pasta de dents, sabó, xancletes per a la dutxa...)
- Tovalló de roba
- Ulleres de sol i protecció solar per a cara i llavis
- Gorra
- Cantimplora
- Estoig amb: llapis, goma, mquineta i colors
- Esmorzar i dinar del primer dia
Important: Sortirem el dilliuns 1/03/2010 a les 9 hores de l'escola, i la tornada està prevista pel divendres 5/03/2010 al voltant de les 18 hores i 30 minuts, a l'aparcament del Camp d'Esports.

El preu total de la sortida està al voltant dels 120€, que es cobraran en els tres terminis estipulats (desembre de 2009, març de 2010 i maig de 2010).

Recomanem que sigueu prudents amn els cèntims de butxaca que doneu als vostres fills i filles ja que totes les despeses de les colònies les tenen cobertes, així mateix us recordem que no ens fem responsables dels MOBILS, MP3, PSP, Cameres de fotos i qualsevol giny que puguin portar.

Com ja hem fet en les colònies de cursos passats, tenim el proposit que els nens i nenes facin aportacions diàries al blog del Cicle Superior, per tal pugueu anar seguint les activitats que realitzen els vostres fills i filles, de tota manera depenem de la infraestructura i la tecnologia que el Cam d'Aprenentatge de les Valls D'Àneu pugui posar a la nostra disposció.